Просто фрукты
просто like!

Свіжий “Старт в Їжі” зі смузі “Просто Фрукти”

В Києві вперше відбулася конференція, повністю присвячена фуд-бізнесу — “Старт в Їжі”. Протягом цілого дня 21 червня гості простору “Циферблат” знайомилися з авторами найцікавіших гастрономічних проектів Києва та з першого джерела дізнавалися про особливості цієї справи. А в перерві гості та учасники могли підживитися смачною випічкою, місцевими фермерськими продуктами та корисними смузі Просто Фрукти.

День розпочався потоком “ZeroStart”, в якому автори нових проектів ділилися своїм досвідом старту гастрономічного бізнесу з нуля або майже з самого початку. Своїми надбаннями поділилися засновники “Розумна кава” та  “Vagabond” Андрій Пелюховський та Світалана Соколова, Ян Лебідь презентував “Можжевельник”, а Андрій Чуковський розповів про кафе “YELLOW”.

Про особливості ресторанів з автентичною кухнею, а саме — турецькою, доповідала Шебнем Кантолу з кафе “Фісташка”. Вона передала естафету доповідей організаторам гастрономічних фестивалів Роману Тугашеву (“Вулична Їжа”), Інні Сумовський (“FoodFilmFestival” / “BestFoodFest”), Марині Валеєвій (“Три дні в саду”) та Олені Воробйовій (“Благофест”).

День завершився доповідями про будівництво успішних проектів з доставки продуктів харчування від автора “Місцевої Їжі” Надії Гринько, Світлани Нестеренко з “Бабусиної Торбинки” та натхненника доставки “Особистий кухар” Олександра Інтеріо. На десерт гостей та учасників конференції чекав джазовий концерт.